انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
بی قانون/ برای تصویب لایحه توبیکا رو نصب کن!
بی قانون/ وسط تبلیغات فوتبال هم پخش کنید
بی قانون/ قطع برق در لحظه‌ حساس
بی قانون/ كهولت مديريتي!
بی قانون/ خوشبختانه بدبختيم
بی قانون/ قوانین مهمانی رفتن
بی قانون/ دلمون خوشه بچه داریم
بی قانون/ خورش فسنجان و سگ کتلت‌یاب!
بی قانون/ ذکر شبابنا و مولانا سردار آزمون
بي قانون/مرثيه‌اي براي اينستاگرام!
بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!
بی قانون/ یه اینستاگرام بومی بنویس عمو ببینه
بی قانون/ خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!
بی قانون/ گفت‌وگو با یک مسئولِ خوشحال
بی قانون/آب نطلبیده مراد نیست
بی قانون/ روزهای بعد کنکورت را قورت بده
بی قانون/من انارم «قسمت اول»
بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان
بی قانون/ جای قطعه قهوه وارد می‌کنند
بی قانون/ نصب هرگونه آگهی پیگرد قانونی دارد
بی قانون/ جیره‌بندی شده سلول‌به‌سلول تنم!
بي قانون/کوبید‌ه با علیرضا جهانبخش
بی قانون/ تخصصِ تخصصی صد‌اوسیما !
بی قانون/ تاس‌کباب بخوریم یا خجالت؟!
بی قانون/ خورش بامیه؛ چیزی شبیه وضعیت ما!
بی قانون/ چرا فغانی توی داوری جهان یک یکه
بی قانون/ مانیکور اطلاعات
بی قانون/ اين سي و هشت هزارتاي لعنتي!
بی قانون/اختیارات زندگی مشترک
بی قانون/روباهِ خوش گفتار
بی قانون/ یکی رو پیدا کن مثل بیرانوند
بی قانون/ اختیارات زندگی مشترک
بي قانون/ می‌خندی؟ باید پسته بخوری!
بي قانون/یک چیز برق‌دار
بی قانون/ ته‌چین وقتی روغن گیربکس جواب می‌دهد!
بی قانون/ مجموعه قوانین خندیدن
بی قانون/ از اقدامات قهرمانانه ما تا بازگشت قهرمانانه تیم‌ملی
بی قانون/ ممنوع‌ الوروديجات!
بی قانون/ هیچ‌وقت کی‌روش را تهدید نکن!
بی قانون/ لطفا افراد جلف و بدلباس نیان توی دوربین من؛ مرسی اَه!
بی قانون/ شباهت‌هاي جام جهاني و انتخابات!
بی قانون/ اقدام ناجوانمردانه نایک
بی قانون/ چگونه ازدواج کردم
بی قانون/تو مو می‌بینی و من فرفرش را
بی قانون/ بدون استرس برین سر جلسه
بی قانون/ تره‌بارنامه
بی قانون/ گل‌زنِ حرفه‌ای مجلس
بی قانون/ چند ساعت کلاغ‌پَر
بی قانون/یک گفتگوی عادی بین صدر و جواد خیابانی
بی قانون/ ما با‌شعوران تحصیلکرده
بیشتر
کد خبر: 82184 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۳ - 11:00
بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است...

قانون- فریور خراباتی

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است. یعنی واقعا اگر خوب درست شود از پول یارانه هم شیرین‌تر است. برای تهیه این غذای گوگولی، چهار لیوان برنج، 200گرم شکر و نیم کیلو آلبالو نیاز دارید. البته قیمت آلبالو کمی بالاست، اگر حقوق‌تان کفاف نمی‌دهد، آلبالویش را کم کنید و «آلبالو مِلو!» بخورید.

لاکردار وضعیت اقتصادی یک جوری است که فقط اشکنه و املت در دسترس است. مثلا برای همین آلبالو پلو شما به زعفران و بدتر از همه گوشت که یک کالای لوکس است احتیاج دارید، حالا کره را یک جوری می‌توان تهیه کرد، اما ما سال‌هاست ارتباط‌مان با زعفران، به بستنی زعفرانی محدود شده است.

حالا یک قابلمه بردارید، برنج‌ها را داخل آن ریخته و با روغن و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد هم برنج را آبکشی کنید. این آب کشیدن برنج خیلی چیز مهمی است، به گفته کارشناسان مسائل غذایی، برنج را که خیس می‌کنید و آب کشی می‌کنید، تمیز شده و نیترات آن از بین می‌رود و دیگر‌خوردنش مشکلی ندارد.

البته برنج ایرانی خیلی گران است، برنج تایلندی هم که بدآموزی دارد اما برنج هندی خوب است، ما که انقدر برنج هندی خوردیم الان موشک را توی هوا با دست می‌گیریم و روی خرده شیشه می‌رقصیم و این‌ها از مزیت‌های برنج هندی است.

بعد از برنج نوبت به آلبالوها می‌رسد؛ ‌آلبالوی تازه را شسته و دُم و هسته آن را بگیرید، آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و شکر را روی آلبالوها بپاشید و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند. پس از اینکه آلبالوها نرم شدند از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید. دقت کنید که آلبالوها اضافی نمانند چون حتی اگر آن‌ها را در فریزر بگذارید دلاورانی آلبالویاب آن را پیدا کرده و یخ زده‌اش را هم می‌خورند.

اگر بچه مایه‌دار هستید،می‌توانید با آلبالو پلو مرغ یا گوشت بخورید، گوشت یواشکی (سویا!) هم بد نیست، چون پس از خوردن آن به همه می‌گوییم گوشت خورده‌ایم شما هم بگویید گوشت خورده‌اند!

همه این‌ها را گفتم تا به بخش پایانی برسید، کف قابلمه را چرب کنید، چند عدد سیب زمینی ورقه شده کف آن بگذارید و بعد آلبالوها و برنج را به آن اضافه کنید. کارشناسان مسائل کره زمین بر این باورند که جنگ جهانی بعدي سر آب نیست، سر شارژر و ته دیگ سیب‌زمینی است و اصلا فلسفه پختن برخی غذاها درست کردن ته دیگه سیب‌زمینی است، اگر نه درست کردن‌شان که اصلا موضوعیتی ندارد!

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.