انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
بی قانون/فرشید، فرشته فرناز و دیگران
بي قانون/قصه‌جهانگرد
بي قانون/بچه‌ها متشكريم
بي قانون/آقای ترامپ! برو از خدا بترس!
بي قانون/سماق؛ مکیدنیِ گران‌قیمت!
بي قانون/ترامپ شود سبب خیر . . .
جايي براي نئاندرتال‌ها نيست
بي قانون/وله کِن دونالد!
بي قانون/دور دور با نفت‌کش
بي قانون/جادوی یک نگاه
بی قانون/گیر و گور
بی قانون/یه حبه قند در مراسم ختم بابای خانم رشیدی
بي قانون/استوری رو هاید می‌کنی؟
بي قانون/نوشابه شیشه‌ای مال من هرچی که دارم مال تو!
بي قانون/انتخاب‌وزیر ازمیان‌همسایه‌ها
بی قانون/چرا فردوسی‌پور باید کتک بخورد؟
بی قانون/فواید بی‌شمار نوشابه برای بازنشستگان
بی قانون/برنامه جامع مقابله با قطعی اینترنت
بی قانون/دفترچه سوالات مبانی بی‌آرتی
بی قانون/بازنشسته نشو لعنتی
بي قانون/باغچه‌ بی گُلابی
بی قانون/ماه مهر، ماه مدرسه در دو رايحه
بی قانون/اي داد و بيداد از دست آقای جهانگیری
بی قانون/چرا با FATF مخالفیم؟!
بی قانون/تابستانی که در انتظار پاییز ماندم!
بی قانون/تاپ تن‌ زندگی‌ اجتماعی و شهری ما
بی قانون/محمدرضا گلزار را بهتر بشناسید
بي قانون/عشق سیاسی
بي قانون/نامه‌ای محرمانه به خودم پیرامون fatf
بی قانون/خاطرات خوابگاه شماره ۸۴ وکیل مدافع شیطان
بي قانون/مهارت‌های مناسب دختران
بي قانون/استفاده از مترِ پارچه‌ای در اقتصاد کلان
بي قانون/چرا سریال ممنوعه ممنوع التصویر شد
بي قانون/اولین تجربه روی نیمکت جلوی دانشکده ریاضی
بی قانون/آینده‌نگری تخم‌مرغی
بی قانون/اگر با من نبودش هیچ میلی، چرا منو accept نمی‌کرد لیلی؟
بی قانون/در آستانه فصلی زرد
بی قانون/واكنش‌ها به پيروزي پرسپوليس مقابل ا لسد
بي قانون/مونیکا بلوچی را بهتر بشناسید!
بي قانون/از پاسخ می‌مانم
بي قانون/اجازه بده هر از گاهی برم فضا
بی قانون/ما دهه شصتي‌هاي پاك كن خور
بی قانون/ توصیه‌های پوشكی براي خانوماي قري
بی قانون/و فیل هم آمپول را تزریق کرد
بی قانون/چاوشي، بهار و نرگس کنار ۴۶۹
بی قانون/ پاییزت را خودت بمال!
بی قانون/بده بستان مسئولان و مردم
بی قانون/چرا وقتی نشون می‌داد شهردارو، سازمان بازنشستگی می‌خند؟
بی قانون/ماه مهر ماه مدرسه در دو رايحه
بی قانون/چشم‌های منتظر به سنگ جاده
بیشتر
کد خبر: 82184 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۳ - 11:00
بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است...

قانون- فریور خراباتی

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است. یعنی واقعا اگر خوب درست شود از پول یارانه هم شیرین‌تر است. برای تهیه این غذای گوگولی، چهار لیوان برنج، 200گرم شکر و نیم کیلو آلبالو نیاز دارید. البته قیمت آلبالو کمی بالاست، اگر حقوق‌تان کفاف نمی‌دهد، آلبالویش را کم کنید و «آلبالو مِلو!» بخورید.

لاکردار وضعیت اقتصادی یک جوری است که فقط اشکنه و املت در دسترس است. مثلا برای همین آلبالو پلو شما به زعفران و بدتر از همه گوشت که یک کالای لوکس است احتیاج دارید، حالا کره را یک جوری می‌توان تهیه کرد، اما ما سال‌هاست ارتباط‌مان با زعفران، به بستنی زعفرانی محدود شده است.

حالا یک قابلمه بردارید، برنج‌ها را داخل آن ریخته و با روغن و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد هم برنج را آبکشی کنید. این آب کشیدن برنج خیلی چیز مهمی است، به گفته کارشناسان مسائل غذایی، برنج را که خیس می‌کنید و آب کشی می‌کنید، تمیز شده و نیترات آن از بین می‌رود و دیگر‌خوردنش مشکلی ندارد.

البته برنج ایرانی خیلی گران است، برنج تایلندی هم که بدآموزی دارد اما برنج هندی خوب است، ما که انقدر برنج هندی خوردیم الان موشک را توی هوا با دست می‌گیریم و روی خرده شیشه می‌رقصیم و این‌ها از مزیت‌های برنج هندی است.

بعد از برنج نوبت به آلبالوها می‌رسد؛ ‌آلبالوی تازه را شسته و دُم و هسته آن را بگیرید، آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و شکر را روی آلبالوها بپاشید و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند. پس از اینکه آلبالوها نرم شدند از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید. دقت کنید که آلبالوها اضافی نمانند چون حتی اگر آن‌ها را در فریزر بگذارید دلاورانی آلبالویاب آن را پیدا کرده و یخ زده‌اش را هم می‌خورند.

اگر بچه مایه‌دار هستید،می‌توانید با آلبالو پلو مرغ یا گوشت بخورید، گوشت یواشکی (سویا!) هم بد نیست، چون پس از خوردن آن به همه می‌گوییم گوشت خورده‌ایم شما هم بگویید گوشت خورده‌اند!

همه این‌ها را گفتم تا به بخش پایانی برسید، کف قابلمه را چرب کنید، چند عدد سیب زمینی ورقه شده کف آن بگذارید و بعد آلبالوها و برنج را به آن اضافه کنید. کارشناسان مسائل کره زمین بر این باورند که جنگ جهانی بعدي سر آب نیست، سر شارژر و ته دیگ سیب‌زمینی است و اصلا فلسفه پختن برخی غذاها درست کردن ته دیگه سیب‌زمینی است، اگر نه درست کردن‌شان که اصلا موضوعیتی ندارد!

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.