انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
نگاهی گذرا به بخشی از برنامه‌های صدا و سیما
بی قانون/ مصائب اول مهر یک عدد انار مهاجر
بی قانون / تورم، تورم تورمت مبارک
بی قانون/ صادرات عارضه یا عوارض صادرات
بی قانون/طنز شهري
بی قانون/پیرمرد‌ها را احتکار نکنید‌
بی قانون/نمایشگاه میلانی، تناولی و باقی ماجرا!
بی قانون/مرگ تدریجی سال چهارمی‌‌ها
بی قانون/عاشقانه‌ای بی‌قانون!
بی قانون/آخرین تاس فضایی
بی قانون/تحمل ندارینا!
بی قانون/ در صورت کمبود پوشک چکار کنیم؟!
بی قانون/آخرین اینتر رو محکم ‌تر بزن
بی قانون/هلند و چین و افغانستان!
بی قانون/چرا باید فامیلی یک نفر با پدرش فرق داشته باشد؟!
بی قانون/بحران کمبود مای بیبی و شیر خشک
بی قانون/عوارض عارضه یا ماست‌هایت را کیسه می‌کنند مبادا کلا
بی قانون/انتظارات ما از آقای جادوگر
بی قانون/یک جعبه نان خامه‌ای
بی قانون/پوشک‌هایت را برای گریه کردن دوست دارم...
بي قانون/پوشک‌پژوهی
بی قانون/قصه‌ چراغ جادو
بی قانون/تلفن‌خونه
بی قانون/سرويس امنيتی
بی قانون/حمایت نادر از سیمین
بی قانون/من و سانسورچی
بی قانون/بابايِ اختلاس‌نكن!
بی قانون/نویسنده‌ها خیلی طفلکی‌ان!
بی قانون/مخلصِ پدر اقتصاددانم برم
بی قانون/وقتی دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو...
بي قانون/ قهرمان خنداننده‌شو کیست؟
بي قانون/تیزه!
بي قانون/دست در جیب هم کنیم به مهر
بي قانون/ وسط مسابقه نهار نخورين!
بي قانون/اتهامات یک بهاریتی!
بی قانون/بای فور اِوِر زلاتان!
بی قانون/جایی برای پیرمردها نیست
بی قانون/ما دو بال‌پرواز مرغ‌عشقیم!
بی قانون/از کشف مهم زمین‌شناسی توسط شهرداران
بی قانون/چه زود!
بی قانون/عبور از مرزهای نقدپذیری
بی قانون/سردت نيست؟
بی قانون/کنکور بشم خرج کردن بلدی؟!
بی قانون/خواننده سوپرمارکتی
بی قانون/نقش واردات موز در کمپین فرزندت کجاست
بی قانون/قصه عشق در جاده تهران-قزوین
بی قانون/ماهی کبابی و شنا با پیژامه در دریای خزر!‏
بی قانون/برسد به دست محسن چاوشي!
بی قانون/مناظره در باب رژیمِ حقوقی دریای خزر
بي قانون/جوجه کباب ترش و فرزندت کجاست؟!‏
بیشتر
کد خبر: 82184 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۳ - 11:00
بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است...

قانون- فریور خراباتی

آلبالو پلو، یکی از غذاهای بسیار‌محبوب بنده است. یعنی واقعا اگر خوب درست شود از پول یارانه هم شیرین‌تر است. برای تهیه این غذای گوگولی، چهار لیوان برنج، 200گرم شکر و نیم کیلو آلبالو نیاز دارید. البته قیمت آلبالو کمی بالاست، اگر حقوق‌تان کفاف نمی‌دهد، آلبالویش را کم کنید و «آلبالو مِلو!» بخورید.

لاکردار وضعیت اقتصادی یک جوری است که فقط اشکنه و املت در دسترس است. مثلا برای همین آلبالو پلو شما به زعفران و بدتر از همه گوشت که یک کالای لوکس است احتیاج دارید، حالا کره را یک جوری می‌توان تهیه کرد، اما ما سال‌هاست ارتباط‌مان با زعفران، به بستنی زعفرانی محدود شده است.

حالا یک قابلمه بردارید، برنج‌ها را داخل آن ریخته و با روغن و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد هم برنج را آبکشی کنید. این آب کشیدن برنج خیلی چیز مهمی است، به گفته کارشناسان مسائل غذایی، برنج را که خیس می‌کنید و آب کشی می‌کنید، تمیز شده و نیترات آن از بین می‌رود و دیگر‌خوردنش مشکلی ندارد.

البته برنج ایرانی خیلی گران است، برنج تایلندی هم که بدآموزی دارد اما برنج هندی خوب است، ما که انقدر برنج هندی خوردیم الان موشک را توی هوا با دست می‌گیریم و روی خرده شیشه می‌رقصیم و این‌ها از مزیت‌های برنج هندی است.

بعد از برنج نوبت به آلبالوها می‌رسد؛ ‌آلبالوی تازه را شسته و دُم و هسته آن را بگیرید، آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و شکر را روی آلبالوها بپاشید و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند. پس از اینکه آلبالوها نرم شدند از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید. دقت کنید که آلبالوها اضافی نمانند چون حتی اگر آن‌ها را در فریزر بگذارید دلاورانی آلبالویاب آن را پیدا کرده و یخ زده‌اش را هم می‌خورند.

اگر بچه مایه‌دار هستید،می‌توانید با آلبالو پلو مرغ یا گوشت بخورید، گوشت یواشکی (سویا!) هم بد نیست، چون پس از خوردن آن به همه می‌گوییم گوشت خورده‌ایم شما هم بگویید گوشت خورده‌اند!

همه این‌ها را گفتم تا به بخش پایانی برسید، کف قابلمه را چرب کنید، چند عدد سیب زمینی ورقه شده کف آن بگذارید و بعد آلبالوها و برنج را به آن اضافه کنید. کارشناسان مسائل کره زمین بر این باورند که جنگ جهانی بعدي سر آب نیست، سر شارژر و ته دیگ سیب‌زمینی است و اصلا فلسفه پختن برخی غذاها درست کردن ته دیگه سیب‌زمینی است، اگر نه درست کردن‌شان که اصلا موضوعیتی ندارد!

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.