انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
نگاهی گذرا به بخشی از برنامه‌های صدا و سیما
بی قانون/ مصائب اول مهر یک عدد انار مهاجر
بی قانون / تورم، تورم تورمت مبارک
بی قانون/ صادرات عارضه یا عوارض صادرات
بی قانون/طنز شهري
بی قانون/پیرمرد‌ها را احتکار نکنید‌
بی قانون/نمایشگاه میلانی، تناولی و باقی ماجرا!
بی قانون/مرگ تدریجی سال چهارمی‌‌ها
بی قانون/عاشقانه‌ای بی‌قانون!
بی قانون/آخرین تاس فضایی
بی قانون/تحمل ندارینا!
بی قانون/ در صورت کمبود پوشک چکار کنیم؟!
بی قانون/آخرین اینتر رو محکم ‌تر بزن
بی قانون/هلند و چین و افغانستان!
بی قانون/چرا باید فامیلی یک نفر با پدرش فرق داشته باشد؟!
بی قانون/بحران کمبود مای بیبی و شیر خشک
بی قانون/عوارض عارضه یا ماست‌هایت را کیسه می‌کنند مبادا کلا
بی قانون/انتظارات ما از آقای جادوگر
بی قانون/یک جعبه نان خامه‌ای
بی قانون/پوشک‌هایت را برای گریه کردن دوست دارم...
بي قانون/پوشک‌پژوهی
بی قانون/قصه‌ چراغ جادو
بی قانون/تلفن‌خونه
بی قانون/سرويس امنيتی
بی قانون/حمایت نادر از سیمین
بی قانون/من و سانسورچی
بی قانون/بابايِ اختلاس‌نكن!
بی قانون/نویسنده‌ها خیلی طفلکی‌ان!
بی قانون/مخلصِ پدر اقتصاددانم برم
بی قانون/وقتی دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو...
بي قانون/ قهرمان خنداننده‌شو کیست؟
بي قانون/تیزه!
بي قانون/دست در جیب هم کنیم به مهر
بي قانون/ وسط مسابقه نهار نخورين!
بي قانون/اتهامات یک بهاریتی!
بی قانون/بای فور اِوِر زلاتان!
بی قانون/جایی برای پیرمردها نیست
بی قانون/ما دو بال‌پرواز مرغ‌عشقیم!
بی قانون/از کشف مهم زمین‌شناسی توسط شهرداران
بی قانون/چه زود!
بی قانون/عبور از مرزهای نقدپذیری
بی قانون/سردت نيست؟
بی قانون/کنکور بشم خرج کردن بلدی؟!
بی قانون/خواننده سوپرمارکتی
بی قانون/نقش واردات موز در کمپین فرزندت کجاست
بی قانون/قصه عشق در جاده تهران-قزوین
بی قانون/ماهی کبابی و شنا با پیژامه در دریای خزر!‏
بی قانون/برسد به دست محسن چاوشي!
بی قانون/مناظره در باب رژیمِ حقوقی دریای خزر
بي قانون/جوجه کباب ترش و فرزندت کجاست؟!‏
بیشتر
کد خبر: 82553 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۸ - 13:40
بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید...

قانون- فریور خراباتی

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید، منتظر قارچ و پنیر پیتزا هستیم و چیزی نمانده پس فردا جاده مخصوص تهران کرج را هم به جای آسفالت، پنیر پیتزا بکشیم. خلاصه تا فحش نگذاشتم روی این کار، خودتان جمعش کنید.

برای تهیه خورش آلو اسفناج شما متاسفانه و بدبختانه و روی بنده به دیوار، هرچه خاک قبر من است بقای ریاست مسئولان شود و... به 300 گرم گوشت نیاز دارید. جسارتا به 700 گرم اسفناج، 300 گرم تره، 200گرم آلو خورشتی(این آلوی گردبادی!)، دو عدد پیاز و یک عدد سیر هم نیاز دارید.

به نمک هم احتیاج ندارید، هروقت نمک لازم داشتید، یکی از این طناز گوگولی‌های کشورمان که در رزومه طنزپردازی‌شان صدای نقی معمولی را روی80 ورزشکار و مربی فوتبال گذاشته‌اند، استفاده کرده و آن‌ها را داخل قابلمه بیندازید که هم نمک غذا جور شود و هم از دست‌شان خلاص شویم.

فقط حواس‌تان باشد که چه کسی را داخل قابلمه می‌اندازید چون اگر جلوی دوربین خودش دست به کار شود و با آهنگ جونی جونُم قری هم داده باشد، دیگر نمکش قطعا زیاد است و خورش شما شور می‌شود.

برای تهیه خورش آلو اسفناج گوشت‌ها را درشت خرد کنید و به همراه یک پیاز، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. توی بخش مواد لازم گفتیم دو تا پیاز الان گفتیم از یک پیاز استفاده کنیم، این روش را از کاندیداهای انتخابات یاد گرفته‌ایم، زیاده‌گویی اضافی می‌كنيم اما زمان اجرا، هرچقدر دل‌مان بخواهد استفاده می‌کنیم.

سپس داخل ماهیتاوه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید (مرض دارم دیگه!) و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده را اضافه کنید، مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. این غذا را حتما پنج‌شنبه شب‌ها میل کنید چون فردایش تعطیل است و در اداره باعث کشته شدن انسان‌های بی‌گناه نمی‌شوید، چون هم آلو دارد، هم سیر و تره و یک جورهایی دوگانه سوزتان می‌کند.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد، مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خورش حدود دو ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد (به روغن بیفتد، آب و دونش جدا نباشد)، در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید یا اصلا می‌توانید هیچ‌کدام از این کارها را هم نکنید، با اسفناج‌تان بورانی درست کنید و کنارش یک کته و کباب تابه‌ای بگذارید و حالش را ببرید.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.