انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
بي قانون/بازگشت پشت مو کفتری به بازار مد و فشن
بي قانون/ 80 درصد مردم میخکوب صدا و سیما
بی قانون/فرشید، فرشته فرناز و دیگران
بي قانون/قصه‌جهانگرد
بي قانون/بچه‌ها متشكريم
بي قانون/آقای ترامپ! برو از خدا بترس!
بي قانون/سماق؛ مکیدنیِ گران‌قیمت!
بي قانون/ترامپ شود سبب خیر . . .
جايي براي نئاندرتال‌ها نيست
بي قانون/وله کِن دونالد!
بي قانون/دور دور با نفت‌کش
بي قانون/جادوی یک نگاه
بی قانون/گیر و گور
بی قانون/یه حبه قند در مراسم ختم بابای خانم رشیدی
بي قانون/استوری رو هاید می‌کنی؟
بي قانون/نوشابه شیشه‌ای مال من هرچی که دارم مال تو!
بي قانون/انتخاب‌وزیر ازمیان‌همسایه‌ها
بی قانون/چرا فردوسی‌پور باید کتک بخورد؟
بی قانون/فواید بی‌شمار نوشابه برای بازنشستگان
بی قانون/برنامه جامع مقابله با قطعی اینترنت
بی قانون/دفترچه سوالات مبانی بی‌آرتی
بی قانون/بازنشسته نشو لعنتی
بي قانون/باغچه‌ بی گُلابی
بی قانون/ماه مهر، ماه مدرسه در دو رايحه
بی قانون/اي داد و بيداد از دست آقای جهانگیری
بی قانون/چرا با FATF مخالفیم؟!
بی قانون/تابستانی که در انتظار پاییز ماندم!
بی قانون/تاپ تن‌ زندگی‌ اجتماعی و شهری ما
بی قانون/محمدرضا گلزار را بهتر بشناسید
بي قانون/عشق سیاسی
بي قانون/نامه‌ای محرمانه به خودم پیرامون fatf
بی قانون/خاطرات خوابگاه شماره ۸۴ وکیل مدافع شیطان
بي قانون/مهارت‌های مناسب دختران
بي قانون/استفاده از مترِ پارچه‌ای در اقتصاد کلان
بي قانون/چرا سریال ممنوعه ممنوع التصویر شد
بي قانون/اولین تجربه روی نیمکت جلوی دانشکده ریاضی
بی قانون/آینده‌نگری تخم‌مرغی
بی قانون/اگر با من نبودش هیچ میلی، چرا منو accept نمی‌کرد لیلی؟
بی قانون/در آستانه فصلی زرد
بی قانون/واكنش‌ها به پيروزي پرسپوليس مقابل ا لسد
بي قانون/مونیکا بلوچی را بهتر بشناسید!
بي قانون/از پاسخ می‌مانم
بي قانون/اجازه بده هر از گاهی برم فضا
بی قانون/ما دهه شصتي‌هاي پاك كن خور
بی قانون/ توصیه‌های پوشكی براي خانوماي قري
بی قانون/و فیل هم آمپول را تزریق کرد
بی قانون/چاوشي، بهار و نرگس کنار ۴۶۹
بی قانون/ پاییزت را خودت بمال!
بی قانون/بده بستان مسئولان و مردم
بی قانون/چرا وقتی نشون می‌داد شهردارو، سازمان بازنشستگی می‌خند؟
بیشتر
کد خبر: 82553 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۸ - 13:40
بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید...

قانون- فریور خراباتی

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید، منتظر قارچ و پنیر پیتزا هستیم و چیزی نمانده پس فردا جاده مخصوص تهران کرج را هم به جای آسفالت، پنیر پیتزا بکشیم. خلاصه تا فحش نگذاشتم روی این کار، خودتان جمعش کنید.

برای تهیه خورش آلو اسفناج شما متاسفانه و بدبختانه و روی بنده به دیوار، هرچه خاک قبر من است بقای ریاست مسئولان شود و... به 300 گرم گوشت نیاز دارید. جسارتا به 700 گرم اسفناج، 300 گرم تره، 200گرم آلو خورشتی(این آلوی گردبادی!)، دو عدد پیاز و یک عدد سیر هم نیاز دارید.

به نمک هم احتیاج ندارید، هروقت نمک لازم داشتید، یکی از این طناز گوگولی‌های کشورمان که در رزومه طنزپردازی‌شان صدای نقی معمولی را روی80 ورزشکار و مربی فوتبال گذاشته‌اند، استفاده کرده و آن‌ها را داخل قابلمه بیندازید که هم نمک غذا جور شود و هم از دست‌شان خلاص شویم.

فقط حواس‌تان باشد که چه کسی را داخل قابلمه می‌اندازید چون اگر جلوی دوربین خودش دست به کار شود و با آهنگ جونی جونُم قری هم داده باشد، دیگر نمکش قطعا زیاد است و خورش شما شور می‌شود.

برای تهیه خورش آلو اسفناج گوشت‌ها را درشت خرد کنید و به همراه یک پیاز، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. توی بخش مواد لازم گفتیم دو تا پیاز الان گفتیم از یک پیاز استفاده کنیم، این روش را از کاندیداهای انتخابات یاد گرفته‌ایم، زیاده‌گویی اضافی می‌كنيم اما زمان اجرا، هرچقدر دل‌مان بخواهد استفاده می‌کنیم.

سپس داخل ماهیتاوه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید (مرض دارم دیگه!) و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده را اضافه کنید، مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. این غذا را حتما پنج‌شنبه شب‌ها میل کنید چون فردایش تعطیل است و در اداره باعث کشته شدن انسان‌های بی‌گناه نمی‌شوید، چون هم آلو دارد، هم سیر و تره و یک جورهایی دوگانه سوزتان می‌کند.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد، مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خورش حدود دو ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد (به روغن بیفتد، آب و دونش جدا نباشد)، در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید یا اصلا می‌توانید هیچ‌کدام از این کارها را هم نکنید، با اسفناج‌تان بورانی درست کنید و کنارش یک کته و کباب تابه‌ای بگذارید و حالش را ببرید.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.