انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
بي قانون
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
بی قانون/ برای تصویب لایحه توبیکا رو نصب کن!
بی قانون/ وسط تبلیغات فوتبال هم پخش کنید
بی قانون/ قطع برق در لحظه‌ حساس
بی قانون/ كهولت مديريتي!
بی قانون/ خوشبختانه بدبختيم
بی قانون/ قوانین مهمانی رفتن
بی قانون/ دلمون خوشه بچه داریم
بی قانون/ خورش فسنجان و سگ کتلت‌یاب!
بی قانون/ ذکر شبابنا و مولانا سردار آزمون
بي قانون/مرثيه‌اي براي اينستاگرام!
بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!
بی قانون/ یه اینستاگرام بومی بنویس عمو ببینه
بی قانون/ خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!
بی قانون/ گفت‌وگو با یک مسئولِ خوشحال
بی قانون/آب نطلبیده مراد نیست
بی قانون/ روزهای بعد کنکورت را قورت بده
بی قانون/من انارم «قسمت اول»
بی قانون/آلبالو پلو و رسیدن به قابلیت‌های سلمان‌خان
بی قانون/ جای قطعه قهوه وارد می‌کنند
بی قانون/ نصب هرگونه آگهی پیگرد قانونی دارد
بی قانون/ جیره‌بندی شده سلول‌به‌سلول تنم!
بي قانون/کوبید‌ه با علیرضا جهانبخش
بی قانون/ تخصصِ تخصصی صد‌اوسیما !
بی قانون/ تاس‌کباب بخوریم یا خجالت؟!
بی قانون/ خورش بامیه؛ چیزی شبیه وضعیت ما!
بی قانون/ چرا فغانی توی داوری جهان یک یکه
بی قانون/ مانیکور اطلاعات
بی قانون/ اين سي و هشت هزارتاي لعنتي!
بی قانون/اختیارات زندگی مشترک
بی قانون/روباهِ خوش گفتار
بی قانون/ یکی رو پیدا کن مثل بیرانوند
بی قانون/ اختیارات زندگی مشترک
بي قانون/ می‌خندی؟ باید پسته بخوری!
بي قانون/یک چیز برق‌دار
بی قانون/ ته‌چین وقتی روغن گیربکس جواب می‌دهد!
بی قانون/ مجموعه قوانین خندیدن
بی قانون/ از اقدامات قهرمانانه ما تا بازگشت قهرمانانه تیم‌ملی
بی قانون/ ممنوع‌ الوروديجات!
بی قانون/ هیچ‌وقت کی‌روش را تهدید نکن!
بی قانون/ لطفا افراد جلف و بدلباس نیان توی دوربین من؛ مرسی اَه!
بی قانون/ شباهت‌هاي جام جهاني و انتخابات!
بی قانون/ اقدام ناجوانمردانه نایک
بی قانون/ چگونه ازدواج کردم
بی قانون/تو مو می‌بینی و من فرفرش را
بی قانون/ بدون استرس برین سر جلسه
بی قانون/ تره‌بارنامه
بی قانون/ گل‌زنِ حرفه‌ای مجلس
بی قانون/ چند ساعت کلاغ‌پَر
بی قانون/یک گفتگوی عادی بین صدر و جواد خیابانی
بی قانون/ ما با‌شعوران تحصیلکرده
بیشتر
کد خبر: 82553 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱۸ - 13:40
بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

بی قانون/خورش آلو اسفناج و زیاده‌گویی اضافه نخور!

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید...

قانون- فریور خراباتی

یک عادت غذایی خیلی زشت و ناپسندی که پیدا کرده‌ایم، اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا و سس سفید به همه غذاهاست. اصلا وقتی کلمه «مخصوص» به زبان‌مان می‌آید، منتظر قارچ و پنیر پیتزا هستیم و چیزی نمانده پس فردا جاده مخصوص تهران کرج را هم به جای آسفالت، پنیر پیتزا بکشیم. خلاصه تا فحش نگذاشتم روی این کار، خودتان جمعش کنید.

برای تهیه خورش آلو اسفناج شما متاسفانه و بدبختانه و روی بنده به دیوار، هرچه خاک قبر من است بقای ریاست مسئولان شود و... به 300 گرم گوشت نیاز دارید. جسارتا به 700 گرم اسفناج، 300 گرم تره، 200گرم آلو خورشتی(این آلوی گردبادی!)، دو عدد پیاز و یک عدد سیر هم نیاز دارید.

به نمک هم احتیاج ندارید، هروقت نمک لازم داشتید، یکی از این طناز گوگولی‌های کشورمان که در رزومه طنزپردازی‌شان صدای نقی معمولی را روی80 ورزشکار و مربی فوتبال گذاشته‌اند، استفاده کرده و آن‌ها را داخل قابلمه بیندازید که هم نمک غذا جور شود و هم از دست‌شان خلاص شویم.

فقط حواس‌تان باشد که چه کسی را داخل قابلمه می‌اندازید چون اگر جلوی دوربین خودش دست به کار شود و با آهنگ جونی جونُم قری هم داده باشد، دیگر نمکش قطعا زیاد است و خورش شما شور می‌شود.

برای تهیه خورش آلو اسفناج گوشت‌ها را درشت خرد کنید و به همراه یک پیاز، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. توی بخش مواد لازم گفتیم دو تا پیاز الان گفتیم از یک پیاز استفاده کنیم، این روش را از کاندیداهای انتخابات یاد گرفته‌ایم، زیاده‌گویی اضافی می‌كنيم اما زمان اجرا، هرچقدر دل‌مان بخواهد استفاده می‌کنیم.

سپس داخل ماهیتاوه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید (مرض دارم دیگه!) و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده را اضافه کنید، مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. این غذا را حتما پنج‌شنبه شب‌ها میل کنید چون فردایش تعطیل است و در اداره باعث کشته شدن انسان‌های بی‌گناه نمی‌شوید، چون هم آلو دارد، هم سیر و تره و یک جورهایی دوگانه سوزتان می‌کند.

پس از اینکه گوشت نیم پز شد، مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خورش حدود دو ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد (به روغن بیفتد، آب و دونش جدا نباشد)، در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید یا اصلا می‌توانید هیچ‌کدام از این کارها را هم نکنید، با اسفناج‌تان بورانی درست کنید و کنارش یک کته و کباب تابه‌ای بگذارید و حالش را ببرید.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.