انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle بوکتاب قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
اقتصاد
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
خدمات ویژه برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور به اعضای خانه کارگر
اخلاق حرفه ای، گم‌شده مهندسی!
مجلس با «سهميه‌بندي بنزين» مخالفت كرد
حداقل دستمزد کارگران باید ۳ میلیون و ۷۵۹ باشد
وعده جذاب دولت براي خانه‌دار كردن پنج دهك جامعه
پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی برخي حقوق‌ها
مشاغل نجات‌بخش
بخش کشاورزی و ضعف رسانه‌ای
مزد بلاتكليف!
ركورد طلايي!
حفظ دارایی در گرو جلوگیری از زیان ساز بودن
سهام ؛ ارزش واقعی یا ذاتی؟
حاشیه ادامه‌دار چک‌ها
رئیس سازمان شیلات ایران برکنار شد
وزارت صادرات یا وزارت بازرگانی
فرصت های صندوق های سرمایه‌گذاری مشترک
رانت اطلاعاتی، مفسده ای که جرم تلقی نمی‌شود
راه سوء‎استفاده واردکنندگان از ارز دولتی بسته شد
اشتغال چرمی!
تعيين تكليف برای پیش‌خریدها
سياسي كاري با دستمزد کارگران
بازار نفت در سه ماهه اول ۲۰۱۹ به تعادل می‌رسد
پاسخ به ماجراي ممانعت بانك‌مركزي از كاهش نرخ ارز
پیامک «یارانه شما قطع شد» جعلی است
هشدار نسبت به افزايش تحريم‌هاي آمريكا
سهم نفت در بودجه باید به صفر برسد
بودجه 98 مغایر با احکام برنامه ششم توسعه است
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
بازار كساد طلاي سياه
فشارهای کمرشکن، حقوق‌های اندک!
لزوم راه‌اندازي ديپلماسي هوانوردي
سامانه‌های "سرکاری" سازمان تامین اجتماعی و سردرگمي مردم!
معرفي مقصر اصلي وجود تورم
سالانه حدود ۸۰۰ هزار زوج جوان به مسکن جدید نیاز دارند
اقدامی بیات
بحران گوشت‌هاي سلطنتي!
جهنم اجاره ‌نشینی
قیمت بنزین و گازوئیل در سال ۹۸ افزایش نمی‌یابد
كارگران زير ضرب زندگي
وعده‌اي كه وابسته به كمك دولت است
پيشتازي گازي ايران
بازار بي تحرك مسكن
پروازهاي نجومي!
طرح سهمیه‌بندی بنزین مردم را فقیر می‌کند
هشدار يك نماينده مجلس درباره آينده ناخوشايند خودروسازي
ارزش پول ملی یک سوم کاهش یافته است
طلا به بالای ۱۳۰۰ دلار صعود خواهد کرد
خبرهای خوبی بانك مركزي درباره کسب وکارهای نوپا
وام 25 ميليوني به دانشجويان صنعتي شريف
تزريق نجومي به صنعت خودرو
بیشتر
کد خبر: 14621 | تاریخ : ۱۳۹۵/۹/۱ - 10:20

مصرف خمیرمرغ در سوسیس و کالباس مشروط شد

خمیر مرغ که در سال‌های گذشته به عنوان ماده اولیه تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گرفت از ابتدای پارسال ممنوع شد.

قانون- در شرایطی که طی سال های اخیر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس حاشیه و خبرساز شده بود، رییس سازمان استاندارد ضمن تاکید بر ادامه این ممنوعیت اعلام کرد که اگر این محصول در حد استانداردهای کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف‌کننده تولید شود، ممکن است در آینده آزاد شود.

به گزارش قانون به نقل از ایسنا، خمیر مرغ که در سال‌های گذشته به عنوان ماده اولیه تولید انواع فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گرفت از ابتدای پارسال با اظهارات وزیر بهداشت ممنوعیت آن در دستور کار دو سازمان نظارتی استاندارد و غذا و دارو قرار گرفت و در ادامه ممنوعیت استفاده از آن نیز در تولید این فرآورده های گوشتی اعلام شد که البته با حواشی و اختلاف نظرهایی بین سازمان دامپزشکی وزارت جهاد کشاورزی و این دو سازمان نظارتی مذکور همراه بود.

اما این بار به نظر می‌رسد رییس سازمان استاندارد شرطی برای آزادسازی خمیر مرغ از حصارهای بهداشتی و استانداردهای سخت‌گیرانه اعلام کرده است، چرا که نیره پیروز بخت - رییس سازمان ملی استاندارد - در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تاکید بر ادامه ممنوعیت استفاده از ایند محصول در تولید سوسیس و کالباس اعلام کرد که اگر خمیر مرغ در ایران بر اساس استانداردهای کشورهای پیشرفته تولید شود ممکن است در آینده برای مصرف در صنایع تولید کننده فرآورده‌های گوشتی آزاد شود.

وی در این باره تصریح کرد: در زمینه برخی کالاها مانند خمیر مرغ هنوز معتقدیم که می تواند تولید شود اما همچنان برای استفاده در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس ممنوع است و نباید مورد استفاده قرار گیرد اما اینکه در کدام صنایع می تواند مصرف شود وزارت بهداشت باید تصمیم‌گیری کند.

پیروز بخت تاکید کرد: اگر خمیرمرغ در کشورهای پیشرفته و قائل به حقوق مصرف کننده استفاده می شود به این دلیل است که آن‌ها از قطعات گوشت مرغ برای تولید خمیر مرغ استفاده می کنند و اگر این مسائل بهداشتی و نکات مورد نظر سازمان استاندارد رعایت شود شاید زمانی به این سمت و سو حرکت کنیم که خمیر مرغ نیز می تواند در فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما با شرایط کنونی که همه مرغ با امیاء و احشاء آن به خمیر مرغ تبدیل می‌شود، نمی‌توان از آن برای خمیر مرغ استفاده کرد، چرا که در شرایط کنونی وضعیت تولید خمیر مرغ همچنان برای ما ناشناخته باقیمانده است.

وی درباره اینکه برخی صنایع معتقدند که به نظر می رسد مسائل مهمی مانند تولید و مصرف خمیر مرغ به دست فراموشی سپرده شده است و در این میان صنایع بلاتکلیف هستند، اظهار کرد: مسائل مهمی مانند خمیر مرغ هیچگاه به دست فراموشی سپرده نشده است و اگر در این زمینه صحبتی مطرح نمی شود به دلیل این است که دستگاه های ناظر مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی با یکدیگر هماهنگ هستند، تعامل مناسبی بین آن ها در زمینه کالاهای مسئله دار وجود دارد و بسیاری از تصمیم‌گیری ها در این زمینه به صورت مشترک رخ می دهد.

حال باید دید صنایع تولید کننده خمیر مرغ که بسیاری از آن‌ها نیز در کارخانه‌های بزرگ تولید کننده فرآورده‌های گوشتی مستقر هستند می‌توانند شرایط سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو را برای دریافت این مجوز تامین کنند و گفته این مقام مسئول حقوق مصرف کننده را رعایت کنند یا اینکه این ماده غذایی همچنان ممنوع خواهد ماند و خمیر مرغ همچنان بی هدف تولید می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام قانون

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.