انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle ویژه‌نامه بی‌قانون منتشر شد آسیاتک قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
جامعه
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
شهرت‌طلبی و پشت کردن به جامعه!
نهاد آموزش و بیماری بی عدالتی
بلای توسعه سیمانی!
انتقاد پذیری، رکن اصلی رشد وتعالی در آموزش و پرورش
معیشت پرفشار کارگری
زن بلوچ؛ چهارمین بانوی روستایی برتر جهان
جزييات بدهي و ميراث 52 هزار میلیاردي قالیباف
اپيدمي كلاهبرداري پيامكي !
جزييات منتفي شدن فروش سربازي در سال 98
سونامی تحصیل‌کردگان بی سواد
تلاش براي «فلج نشدن» زندگي
آیناز کودک ربوده شده یا گم شده؟
خطر دخالت دیگران بر روابط
متهمِ طلبکار
اثر مستقیم فرار مالیاتی پزشکان بر بیکاری
دوره گشت ارشاد به سر آمده است
سپندارمذگان روز زن، زمین و مادر
رویکردهای نوین در توسعه پایدار شهری
از قاچاق تا ورود دام‌های مشكوك!
سرگرمی و کسب درآمد به قیمت آزار حیوانات
ازدواج با چه زناني معافيت سربازي در پي دارد؟!
حمایت خانواده از بیمار مبتلا به سرطان
جلسه هاشمی باحناچي درباره اعتبار خطوط ۶ و ۷ مترو
حکایت مصايب رسانه
دستفروشی؛ چالشي پايدار!
گامی دیگر برای مشارکت فرهنگیان
پیش بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
رسيدگي به جريمه‌هاي رانندگي در مراسم 22 بهمن
جزئیات لایحه نرخ کرایه تاکسی سال ۹۸
برج ميلاد و تهدید جانی حدود ۲۲۳۶ نفر
شکایت شهروندان از پزشکان، هر روز بیشتر از دیروز
رکود-تورمی و زنان سرپرست خانوار
عوارض شبهه‌ناك
لزوم عادت دادن بچه ها به رفتار خوب
باروتي در انتظار جرقه
۲۱۳ هزار نفر مقرری بیکاری می‌گیرند!
فیلترینگ، راه‌حلی است که جواب نمی دهد
تخم افکار خود را در کدام زمین می‌افشانید؟
اعتراض به پیمان‌کاری
واکاوی رابطه تلقین‌گرایی و مصرف گرایی
سفیدنمایی ازدواج‌های کدر!
بايد پزشكان را ملزم به نصب كارتخوان كنيم
مدیریت های «دلال پرور»
مردان، قربانیان خاموش تبعيض
ماموریت در درایت ، مدیریت در ظرافت
دوگانه بودن يا نبودن «سگ» !
عذرخواهی، یک توانمندی در زندگی
تبعیض مثبت به نفع زنان
تولید پریشانی با بیمه شخص ثالث
منتهی‌الیه سمت چپ
بیشتر
کد خبر: 60761 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۲۷ - 16:29

زلزله‌زدگان تا حد امکان از غذاهای کنسروی استفاده کنند

مدیردفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص توصیه‌های بهداشتی تغذیه‌ای به زلزله زدگان تاکید کرد که ساکنان این مناطق باید تا حد امکان از غذاهای کنسرو شده استفاده کنند.

قانون-مدیردفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص توصیه‌های بهداشتی تغذیه‌ای به زلزله زدگان تاکید کرد که ساکنان این مناطق باید تا حد امکان از غذاهای کنسرو شده استفاده کنند.

به گزارش قانون به نقل از ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی گفت: با توجه به نیاز تنوع مصرف مواد غذایی، از کنــسروهای مخـتلف و مـناسب (لوبیا، عدس، تن ماهی و ...) و ترجیحا از کنسروها بر پایه حبوبات مثل کنسرو لوبیا و عدس استفاده شود.

وی افزود: در این شرایط از انواع کمپوت ها می توان به جای میوه ها استفاده کرد، از کنسروها و کمپوت های آسیب دیده (قوطی کج شده، سوراخ شده، بادکرده) به هیچ وجه استفاده نشود، از مواد غذایی بسته بندی شده که بسته های آنها آسیب دیده اجتناب شود.

وی بیان کرد: از مواد غذایی بسته بندی شده که دارای نشانگرهای رنگی تغذیه ای است، توزیع شود تا افراد پر خطر با آگاهی و با درنظر گرفتن حداقل قند، نمک و چربی استفاده کنند. قبل از تهیه و مصرف غذاهای کنسرو شده حتما به تاریخ تولید و انقضاء آن دقت شود.

وی افزود: در ماه‌های سرد توام با بارندگی، باید مواد غذایی را از انجماد محافظت کرد و مواد غذایی خشک را از رطوبت حفظ کرد. همچنین ازنگهداری غذاهای پخته شده در چادر جدا خودداری شود. در صورت سرد بودن هوا (دمای پایین‌تر از ۴+ درجه سانتی گراد) مواد غذایی باقیمانده را در هوای سرد بیرون نگهداری کنید.

وی بیان داشت: زلزله زدگان گوشت چرخ شده به هیچ وجه نگهداری نکنند، غذای پرانرژی، قاشق و نی برای معلولین فراهم شود و از مصرف غذاهای کپک زده و  آلوده به حشرات خودداری شود.

وی افزود: تخم مرغ با پوسته سالم را می‌توان در شرایط معمولی نگهداری کنید و در صورت گرم بودن هوا، بهتر است در عرض ۱۵ روز مصرف شود. برای پیشگیری از سوء تغذیه مادران باردار و کودکان زیر دو سال باید مکمل‌های آهن و مولتی ویتامین مینرال براساس دستورالعمل در اختیار آنان قرار گیرد. در برنامه‌ریزی تغذیه همگانی باید نیازهای اضافی زنان باردار و شیرده مد نظر قرار گیرد. برای کودک زیر ۲ سال به ازای هر دو روز یک بسته غذای کمکی آماده تهیه شود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه اعلام کرد: واکسیناسیون کودکان مطابق جدول واکسیناسیون به موقع باید انجام شود. زمانی که غذاهای پخته شده در دمای اتاق سرد شوند، باکتری ها شروع به رشد می‌کنند و هر چه زمان مصرف به تعویق افتد، خطر افزایش می‌یابد، لذا غذاهای پخته شده هر چه سریع‌تر باید مصرف شوند.

وی افزود: مواد غذایی پخته شده تا زمانی که هنوز گرم هستند، خورده شوند و غذای از قبل آماده شده مجددا بطور کامل گرم شود. قبل از آماده کردن غذای کمکی و غذا دادن به بچه، دستهای‌شان را بشویید، سبزی و میوه‌های خام را قبل از مصرف بایئ به دقت شسته و سالم سازی کنید.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، عبداللهی ادامه داد: برای استفاده از میوه و سبزیجات قبل از مصرف باید پوست کنده شوند. قبل از تهیه و قبل از سرو غذا باید دست‌ها شسته شوند، مخصوصا بعد از اجابت مزاج و تعویض لباس بچه و بعد از دست زدن به حیوانات باید دست ها شسته شود.

وی افزود: ترجیحا" از خرما و کشمش به مقدار کم بجای قند در کنار چای استفاده کنید. سعی شود خرماهای بسته بندی توزیع شود. مصرف میوه، سبزی تازه، شیرو لبنیات کم چرب استریلیزه و پاستوریزه توصیه می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام قانون

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.