قانون-اميد فراغت/ کارشناس ارشد علوم سیاسی
آقای رييس جمهور؛ همان گونه که مردم در دوگانه فضای امید و ناامیدی نسبت به آینده تحلیل دارند بيشك بازیگران عرصه قدرت نیز در این دوگانه فضای«امید و ناامیدی» هستند! هر آنچه کاشته شده در حال برداشت است و این واقعیتی است که بازیگران عرصه قدرت به آن واقف هستند زيرا تاریخ انعکاسی از کاشت ها و برداشت هاست.
آقای رييس جمهور؛ به قدرت و اجبار زمان آن چنان که تاریخ بر آن صحه گذاشته، به دلیل نوع دیدگاه مان کم باور هستیم و احساس مان بر این است که«مرگ فقط برای همسایه است» بر همین اساس اکنون در مواجهه با مطالبات، خواست های متنوع و سلایق زیست جدید که اجبار زمان و همچنین ادبیات های فرهنگی دیکته گویندگان عرصه جهانی به مردم کشورهای در حال توسعه القا کرده، سردرگم شده ایم.
آقای رييس جمهور؛ آیا میپذیرید که در خصوص مواجهه با سلایق جدید زندگی بيشتر ملت به یک روش و منش واحد نرسیدهاید؟! اگر نمیپذیرید که هیچ! اما اگر پذیرفته اید پس چرا واقعیت فضای موجود جامعه را به آینده اتصال نمیدهید؟! شاید بگويید آینده که هنوز نیامده است! میگویم درست اما آیا نباید در خصوص پچ پچه ها، زمزمه ها، کم اعتمادی ها، گاها سوء ظنها و ...که تا حدودی زبان محاوره بخشی از مردم شده، چاره بیندیشید؟!
آقای رييس جمهور؛ این درست که با شرایط سخت و البته پیچیده ای مواجه هستید! اما با توجه به اینکه اکثریت ملت از نقطه نظر ذهنی جهش پیدا کرده و از طریق فناوری ارتباطات با ادبیات جوامع توسعه یافته آشنایی یافتهاند و با هر کلام و اظهار نظری و با هر تصویر و تحلیلی، به صورت جمعی اقدام به رجوع به واقعیت زیست شان و همین گونه به ارزیابی و مقایسه بر می آیند اکنون سوال این است آیا این ارزیابی و قیاس نسبت به وضع موجودشان، به نفع حاکمیت است یا خیر؟!
آقای رييس جمهور؛ به طور حتم بخشی از ذهنیت و افکارتان در راستای تحلیل آینده است! همان گونه که روزنه امید در تحلیلهای تان درباره آینده وجود دارد بيشك ابهام نیز هست! بنابراین دوگانه فضای امید و ابهام، توامان بخشی از درگیری ذهنی مستمر شما شده و البته ناگفته نماند که این خاصیت ادبیات قدرت است.
همان گونه که می دانید جنس قدرت و ساختار تابع آن، از جنس فولاد است و پیام آن این است که تعارفی در میان نیست؛ پس ناگزیر و با احتیاط آینده خوانی دارید و در قبال این آینده خوانی دست به اظهار نظر و اقدام می زنید و سوال دیگر این است که اکنون چه ارزیابی و تحلیلی از رابطه دولت- ملت دارید؟!
آقای رييس جمهور؛شرایط امروز ایران اسلامی به مانند سالیان گذشته نیست. در سیاست داخلی با توجه به مطالبات و خواستهای متنوع اکثریت ملت، دو راه پیش رو نیست، یا باید دست به اصلاح کاربردی زد یا اینکه روند گذشته و فعلی را به همین ترتیب ادامه داد، این دوگانه راه در معرض دیدگان تصمیم سازان و تصمیم گیران قرار دارد و این شما هستید که باید انتخاب کنید و سوال کلیدی این است که آیا با حفظ وضع موجود می توانید در ادامه مسیر، همراهی تمام و کمال اکثریت ملت را با خود داشته باشید؟!