انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle بوکتاب قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
علم و فن آوری
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
مجوز فعالیت رسمی تماشاخونه صادر شد
تعامل موثر استارت‌آپ‌ها و روابط عمومی استراتژیک
هر آن‌چه که باید درباره رشته ادیولوژی بدانیم
فصل ارتباط داغ آسیاتک ادامه دارد
اپلیکیشن آسیاتک به‌روزرسانی شد
مدیریت مصرف اینترنت با بسته های جدید اینترنت آسیاتک
اثربخشی کارگروه افزایش رضایت مشترکین در آسیاتک
آسیاتک در الکامپ 98 از تلفن‌های Toll-Free رونمایی کرد
تخفیف های میلیونی آسیاتک در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ
مدیریت منابع انسانی در شرکت‌های IT متفاوت‌تر و پیچیده‌تر از تمام کسب و کارهاست
امکان انتخاب و خرید خطوط تلفن رند آسیاتل فراهم شد
آغاز کمپین "عیدانه سازمانی" برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور
آسیاتک موفق به دریافت گواهینامهISO 20000 شد
تحول در مدل همکاری مخابرات و شرکت های FCP نتیجه ایجاد تغییرات ساختاری در کارنامه ۱ سال گذشته مخابرات ایران
کمپین زمستانه آسیاتک، "هیجان یک انتخاب"
هفدهمین دوره جام ملت‌های آسیا با 3+17جایزه جذاب آسیاتکی
تمام فعالیت‌های تلگرامی مجرمانه نیست
سفر انسان به مریخ هیچ نفعی برای جامعه علمی دنیا ندارد
مادر تلسکوپ هابل درگذشت
عصبانيت كاربرها از اينستاگرام
سیستم جدیدی برای مقابله با دانشمندان مجرم
بشر تلاش ۵۰ میلیون ساله طبیعت برای بقا را بی اثر کرد
مرغ، ساختار بیوسفر زمین را بهم ریخته است!
تجربه نزدیک به مرگ خيال یا واقعیت
چرا بعد از گریه کردن احساس خوبی پیدا می‌کنیم
ارسال خاکستر افراد فوت شده به فضا
استفاده از اولتراسونیک برای تشخیص اثر انگشت در گلکسی اس10
سودآوری 40 میلیون دلاری تسلا برای استرالیا
ابداع یک ربات خزنده‌ با توانایی "اسکیت" روی یخ
هوش مصنوعی در برابر حقوق بشر!
مشاهده پدیده همنشینی ماه و کیوان
وقتی ربات‌ها بچه به دنیا می‌آورند!
اسلحه لیزری که هدف را درکسری ازثانیه نابودمیکند
پایش ماهواره ای «کشند سرخ» در خلیج فارس
نخستین قایق الکتریکی تندرو دنیا ساخته شد
تلاش آمريکا براي خفه کردن «هوآوي»
سیاره‌ای با اتمسفری مملو از هلیوم کشف شد
تشکیل کارگروه برای نظارت بر توسعه دولت الکترونیک
گوشی‌های آزادشده به چه کسی می‌رسد؟
جزئیات برگزاری هفته دیجیتال در ایران
مات کننده رنگ نانویی تولید شد
کشف نورون‌های مسؤول تشخیص خطاهای انسانی
مرکزی که با حکم رهبر تاسیس شد
محققان کشور خودروهای معمولی را برقی می کنند
ستاره دنباله دارسبز رنگ ودرخشان ازکنارزمین میگذرد
کاغذ حساس به گرما ابداع شد
مدیر ارشد «هوآوی» بازداشت شد
پردازنده هوش مصنوعی قدرت گوشیها راسه برابرمیکند
ایجاد زیست‌بوم نوآوری در حوزه آب و انرژی ضروری است
سیستم عامل جایگزین اندروید با آیفون سازگار است
بیشتر
کد خبر: 75618 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱/۲۶ - 23:10

دلیل حساسیت فشار خون به نمک

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود ادعا کرده‌اند شاید نوعی ژن، عامل پیشگیری از حذف نمک اضافی بدن و در نتیجه فشار خون بالا باشد.

قانون-پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود ادعا کرده‌اند شاید نوعی ژن، عامل پیشگیری از حذف نمک اضافی بدن و در نتیجه فشار خون بالا باشد.

به گزارش قانون به نقل از ایسنا، و به نقل از تکنولوژی، پژوهشگران "دانشگاه ویرجینیا" (UVA) و "دانشگاه جرج واشنگتن" (George Washington University) در آمریکا، دریافته‌اند نوعی ژن که در 48 درصد افراد وجود دارد، می‌تواند توانایی بدن را در حذف نمک اضافی، پس از خوردن غذاهای شور، محدود کند.

پژوهشگران، پیشتر تشخیص داده بودند که داشتن این نوع ژن، فشار خون حساس به نمک را افزایش می‌دهد. این پژوهش، چگونگی جلوگیری این ژن از حذف نمک اضافه را توضیح می‌دهد.

تشخیص حساس بودن فشار خون به نمک و حتی درمان آن، برای پزشکان دشوار است زیرا 14 درصد افراد می‌توانند با داشتن فشار خون معمولی، به نمک هم حساس باشند. شاید دانستن این نکته که مشکل حذف نمک در کدام قسمت وجود دارد و عملکرد آن قسمت به چه شکل است، در نهایت به کشف درمان‌های شحصی‌سازی شده برای این شرایط ختم ‌شوند.

در دوران شخصی‌سازی‌ شدن داروها، پزشکان، رژیم‌ و ورزش روزانه فرد مدار را پیشنهاد می‌کنند زیرا واکنش هر کس نسبت به انتخاب یک روش، متفاوت است.

پیشتر، پژوهشگران دانشگاه ویرجینیا اعلام کردند که هر فرد، از نظر ژنتیکی، دارای "شاخص شخصی حساسیت نمک" است و شخصی‌سازی رژیم سدیم‌کلراید را پیشنهاد داده بودند.

تقریبا، 30 درصد افرادی که به نمک حساس هستند، به خاطر ناتوانی در حذف سدیم، در معرض خطر سکته، حملات قلبی، نارسایی کلیه و نابینایی هستند.

این پژوهشگران، در بررسی‌های خود دریافتند که این ژن‌ها برای یک پروتئین در کلیه، برنامه‌ریزی می‌شوند. این موضوع، به تعادل در حذف سدیم و نگهداری سدیم کافی کمک می‌کنند.

"رابین فلدر" (Robin A. Felder)، از بخش آسیب‌شناسی دانشگاه ویرجینیا و نویسنده ارشد این پژوهش گفت: خلاص شدن از سدیم اضافی برای بدن مهم است زیرا وجود بیش از حد سدیم در بدن، موجب نگهداری آب در بدن می‌شود و در نتیجه، فشار خون بالا می‌رود و طول عمر فرد کاهش می‌یابد.

این پژوهش نشان می‌دهد که نوعی نقص ژن، موجب کار بیش از حد یک ناقل سدیم موسوم به "NBCe2" می‌شود. این موضوع به خصوص پس از مصرف غذای شور، موجب می‌شود سدیم زیادی که در کلیه ذخیره شده، به بدن منتقل شود و این یعنی شاید مصرف بیش از حد نمک، برای افرادی که این ژن معیوب را دارند، خطرناک باشد.

دکتر "پدرو جوس" (Pedro A. Jose)، از دانشگاه جرج واشنگتن گفت: برای بررسی‌ ناقل‌های سدیم در مدل‌های حیوانی و انسانی، به پژوهش‌های بیشتری نیاز داریم.

جزئیات این پژوهش در مجله آنلاین " PLOS ONE" به چاپ رسید.

عضویت در کانال تلگرام قانون

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.