قانون- حسین کمالی/ دبیرکل حزب اسلامی کار
اینکه آقای روحانی بخواهد چگونه و از چه طریقی با مردم صحبت کند به خود ایشان مربوط است. صحبت با مردم از طریق اينستاگرام، تلگرام و نرم افزارهای دیگر فرقی نمی کند و به نظر من اهمیت آن چنانی نیز ندارد.
نکته مهم در اینجا این است که گفتههای آقای روحانی چقدر عملی خواهد شد. سخن درمانی از سوی مسئولان به خصوص رییس جمهور باعث از بین رفتن اعتماد عمومی نسبت به مسئولان و دولت می شود و مردم دیگر به ایشان و صحبت هایشان اعتماد ندارند.روندی که آقای روحانی پیش گرفته به گونهای است به نظر مي رسد او مرد وعده هاست نه مرد عمل! آقای روحانی باید دقت کند که رفتارش به گونه ای نباشد که از چشم مردم بیفتد.
اينكه صداي ايشان در مسائل مهم وغير مهم از گوشه و كنار شنيده مي شود و از طرفي ایشان توقع دارد كه بقيه بدون آنكه خودشان شفافيت داشته باشند صحبت كنند،يك عيب است.
از نظر من این اظهار نظر آقای روحانی به تنهایی کارساز نیست. روحاني بايد شفاف صحبت كرده و آرا و نظراتش را به يك گفتمان اجتماعي تبديل كندو بعد از آن از همه خواسته شود كه با يكديگر بحث كنيم و به نظري در راستاي اهداف كشور و انقلاب برسيم.
ما همه دلسوز انقلاب هستيم و دلمان براي كشور مي سوزد و ميتپد.آقاي روحاني بايد مشكلات را صريح و شفاف و واضح با مردم در ميان بگذارد و علاوه بر جلب اعتماد دوباره مردم با همفكري نيز مشكلات را حل كنيم.