انتخاب تاریخ:   /  /   
<stylestyle بوکتاب قانون بچه‌ها نیشخط پایگاه جامع اطلاع رسانی صنعت فولاد ایران
جامعه
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
دستگیری 300 تن به اتهام احتکار اقلام بهداشتی و ضدعفونی
ممنوعیت برگزاری اردوهای درسی و نوروزی مدارس
بسیج امکانات شهرداری‌ها برای مقابله با شیوع کرونا
تعداد تلفات ویروس کرونا در کشور به ۳۵۴ نفر رسید
جمعیت پنهان مبتلایان HIV در روستاها
کارتون
کارتون
برگزاری اولین عهدواره منطقه ای پیشرفت در گلستان
دشواري زندگي مردانه زنان در جامعه
طغیان آنفلوآنزا با مرگ 17 نفر
دستان گرم برای شب سرد میانه
بهترین دیدنی‌های شیراز
چرا باید بیمه مسافرتی بخریم؟
10 هتل نزدیک به فرودگاه بین المللی امام خمینی
تبعات ترور شهروندان در اینستاگرام
پایان یک عمر بی‌هویتی
شهرت‌طلبی و پشت کردن به جامعه!
نهاد آموزش و بیماری بی عدالتی
بلای توسعه سیمانی!
انتقاد پذیری، رکن اصلی رشد وتعالی در آموزش و پرورش
معیشت پرفشار کارگری
زن بلوچ؛ چهارمین بانوی روستایی برتر جهان
جزييات بدهي و ميراث 52 هزار میلیاردي قالیباف
اپيدمي كلاهبرداري پيامكي !
جزييات منتفي شدن فروش سربازي در سال 98
سونامی تحصیل‌کردگان بی سواد
تلاش براي «فلج نشدن» زندگي
آیناز کودک ربوده شده یا گم شده؟
خطر دخالت دیگران بر روابط
متهمِ طلبکار
اثر مستقیم فرار مالیاتی پزشکان بر بیکاری
دوره گشت ارشاد به سر آمده است
سپندارمذگان روز زن، زمین و مادر
رویکردهای نوین در توسعه پایدار شهری
از قاچاق تا ورود دام‌های مشكوك!
سرگرمی و کسب درآمد به قیمت آزار حیوانات
ازدواج با چه زناني معافيت سربازي در پي دارد؟!
حمایت خانواده از بیمار مبتلا به سرطان
جلسه هاشمی باحناچي درباره اعتبار خطوط ۶ و ۷ مترو
حکایت مصايب رسانه
دستفروشی؛ چالشي پايدار!
گامی دیگر برای مشارکت فرهنگیان
پیش بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
رسيدگي به جريمه‌هاي رانندگي در مراسم 22 بهمن
جزئیات لایحه نرخ کرایه تاکسی سال ۹۸
برج ميلاد و تهدید جانی حدود ۲۲۳۶ نفر
شکایت شهروندان از پزشکان، هر روز بیشتر از دیروز
رکود-تورمی و زنان سرپرست خانوار
عوارض شبهه‌ناك
لزوم عادت دادن بچه ها به رفتار خوب
بیشتر
کد خبر: 81176 | تاریخ : ۱۳۹۷/۴/۱ - 21:20
ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

قانون- تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

به گزارش قانون به نقل از مهر، برخی از نمایندگان حوزه سلامت در قوه مقننه، بر این عقیده اند که بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود. این در حالی است که مسئولین سازمان غذا و دارو، بارها بر این موضوع تاکید داشته اند که هرآنچه به عنوان سوسیس و کالباس در فروشگاه های معتبر پروتئینی عرضه می شود و پروانه وزارت بهداشت را دارند، مورد تایید هستند.

اکبر ترکی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با هشدار نسبت به اینکه مصرف سویس و کالباس به شیوع بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت دامن زده است، گفت: حتی محتویات سوسیس و کالباس هایی که به صورت استاندارد و با رعایت تمامی موازین و استانداردهای سازمان غذا و دارو تولید می شوند عوارض  و مشکلاتی را برای مصرف کنندگان به همراه دارد و باید کمتر مصرف شوند.

وی با تاکید بر حذف سوسیس و کالباس از سبد غذایی، افزود: در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود و مواد نگهدارنده خود عامل بروز انواع سرطان ها است و از سویی امکان تخلف در تهیه و تولید فرآورده های گوشتی زیاد است.

ترکی با هشدار نسبت به افزایش تعداد فست فودفروشی ها در کشور، تصریح کرد: متاسفانه بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود البته در تمامی صنوف افراد سودجو و متخلفی وجود دارند که به دنبال صرف هزینه کمتر و درآمد بیشتر هستند بنابراین برای تامین سلامت مردم و جلوگیری از تخلفات برخی از کارخانجات سوسیس و کالباس می طلبد واحدهای نظارتی نظارت مناسبی را بر عملکرد این مراکز داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم روی آوردن مردم به غذاهای باکیفیت و سالم، ادامه داد: باید تا حد امکان از مصرف فرآورده های گوشتی پرهیز کرد و در غیر این صورت باید از سوسیس و کالباس های دارای استاندارد و مشخصات با کد بهداشتی و درمانی استفاده کنند.

ترکی با تاکید بر اینکه کیفیت فرآوردهای گوشتی باید درجه بندی شود، گفت: برندهای استاندارد سوسیس و کالباس باید به مردم معرفی شود.

وی با بیان اینکه قیمت ارزان و سهولت پخت به افزایش مصرف فست و فودها دامن زده است، تصریح کرد: با توسعه زندگی شهری و به تقلید از کشورهای غربی مصرف فست و فودها نیز در ایران افزایش یافت و امروزه کمتر خیابانی را در شهرها مشاهده می کنیم که در آن اثری از فست فودفروشی ها نباشد.

این در حالی است که سازمان غذا و دارو، به عنوان دستگاه ناظر بر سلامت محصولات غذایی فرآوری شده، همواره بر این نکته تاکید دارد که هر محصول دارای مجوز وزارت بهداشت که در بازار عرضه می شود، قابل اطمینان بوده و مشکلی برای مصرف ندارند.

اما، آنچه مسلم است، کیفیت سوسیس و کالباس هایی که عرضه می شود، به قدری متفاوت است که شاهد تفاوت زیاد قیمت های حداقلی و حداکثری در فروش این قبیل محصولات غذایی هستیم.

عضویت در کانال تلگرام قانون

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.