قانون-مردم همواره از مسئولان خواستهاند تا در كنار آنها بايستند و براي اعتلاي نام ايران تلاش كنند؛مسالهاي كه اگر در اين سالها به آن رسيدگي و توجه ميشد امروز بسياري از مشكلات را نداشتيم. حال بعد از آنكه بسياري از معضلات گريبانگير كشور شده است برخي به دنبال آن هستند كه براي حل مشكلات با مردم همگرايي داشته باشند تا آنها را آرام كنند.
در همين راستا محمد علی موحدی کرمانی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران، با اشاره به فضیلت های روز عید غدیر، گفت: دستور است شیعیان و به ویژه فقرا را خوشحال کنیم و یک درهم صدقه در روز غدیر مساوی با هزار درهم در روزهای دیگر است. پس مسئولان، مردم را خوشحال کنند و بیایید در روز غدیر همه با هم برادر باشیم. خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مفهوم ولایت در منابع دینی اظهار داشت: اگر مردم متمسک به ولایت باشند، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند.
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به مشکلات مردم و کشور افزود: آمریکا و غرب همواره با ضد انقلاب ها، سلطنت طلب ها، منافقین، امیدوار شدند که میتوانند با فشار اقتصادی بر مردم بین مردم با حاکمیت جدایی بیندازند، البته آنها کور خوانده اند و مردم مشکلات را تحمل میکنند و دست از انقلابشان بر نمی دارند اما مسئولان چه وظیفه ای دارند. در اینجا من یک پیشنهاد دارم که اميدوارم مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم کشور ایجاد یک پل ارتباطی دائمی و سهل الوصول بین مردم و مسئولان است تا مسئولان به صورت لحظه ای از مشکلات و خواسته های مردم باخبر باشند.
پیشنهاد بنده این است که روسای قوه مجریه، قضاییه و مقننه و همچنین استانداران، فرمانداران، شهرداران و روسای ادارات نمایندگانی تعیین کنند که در ساعاتی مشخص و در جایی معین حضور پیدا کنند و سخنان و خواسته ها و مشکلات مردم را بشنوند وبه مسئولان منتقل کنند و محل ملاقات هم جایی باشد مثل مساجد که مردم بتوانند با آنها به راحتی دیدار کنند.امام جمعه موقت تهران افزود: طوری برنامهریزی شود که اگر کسی حرفی یا مشکلی دارد بتواند حرفش را بلافاصله به مسئول محترم انتقال دهد. اگر مسئولان این پیشنهاد را می پذیرند ، عمل کنند. این رویه امیرالمومنین(ع) است.خطیب نماز جمعه ديروز تهران در پایان گفت: مسئولان محترم درها را نبندید، جواب نامه ها و تلفن ها را بدهید و به داد مردم برسید. مردم گرفتارند؛ شما مسئولان نظام عدل علی هستید؛ خداوند شما را یاری کند. پيشنهاد و رويكردي كه اين فرد دربارهاش سخن ميگويد بسيار شايسته و قابل تحسين است ولي بايد پرسيد كه چرا امروز به ياد مشكلات مردم افتادهايد؟! چرا خود شما پيشقدم مذاكره حضوري با مردم نميشويد؟! چرا براي كم شدن فاصلهتان با مردم هنوز لايهها و داربستهاي فراواني حتي در نماز جمعه وجود دارد؟!چرا مانند امام جمعه تبريز خود شما به ميان مردم نميآييد و از مشكلات آنها با خبر نميشويد و گوش به دردهاي آنها نميدهيد؟! بيشك همانگونه كه در حكايتها گفته شده است، آنچه از دل برآيد؛ بر دل نشيند و زماني كه فردي تنها به شعار بسنده كند، نتيجه خاصي نخواهد گرفت.